Výlet do Bayern parku 4. 6. 2016

28.01.2017 18:28

V sobotu 4.6. se  u příležitosti Dne dětí konal vytoužený výlet do zábavního Bayern parku v Německu. Výletu se zúčastnily rodiny, které pečují o zdravotně postižené dítě nejen z našeho Klubu. V parku na nás čekalo na 80 různých atrakcí pro všechny věkové skupiny. Ti nejodvážnější  (hlavně tatínkové) si zkusili jízdu na obrovské  horské dráze či "motýlí tanec".  Všem se nám líbila jízda divokou vodou na kládě , plavba na gondolách krásně rozkvetlou zámeckou zahradou nebo okružní plavba kolesovým parníkem . Děti si vyzkoušely želví, prasátkovou či housenkovou dráhu, jízdu zemí skřítků , šlapací myšky nebo houpačku ve tvaru vikingské lodi. Součástí areálu je i výběh pro zvěř, kde jsme viděli například kozorohy, opičky či bílé jeleny. Každý si zkrátka přišel na své. Ke všemu nám přálo počasí a tak můžeme říct, že výlet , který jsme si mohli dovolit díky dotaci Jihočeského kraje , se opravdu vydařil. Poděkování patří i cestovní kanceláři Saturn, která pro nás zájezd připravila.